Buurtraad De Spreeuw

Buurtraad De Spreeuw is er voor u

3e Repair Café Buurtraad De Spreeuw

Repair Café

Op zaterdag 7 maart 2015 organiseerde Buurtraad De Spreeuw uit Muizen een 3de Repair Café. 

Bekijk hier de foto’s.

Na twee succesvolle edities organiseert de buurtraad in 2015 opnieuw een Repair Café waarop buurtbewoners hun spullen (fietsen, kledij, elektrische toestellen,…) kunnen laten herstellen. Nog een fiets zonder identiteit? De fietsgraveerders zijn ook weer van de partij!

Op zaterdag 7 maart is iedereen tussen 14u en 17u welkom in ’t kranske (Sint-Albertusstraat Muizen). Een tiental handige vrijwilligers zullen weer paraat staan om je fietsen, elektrische en elektronische apparaten, computers, kledij, meubels en speelgoed te herstellen.

Niets meer stuk? Kom dan gewoon genieten van een stuk taart en een kop koffie. Breng een boek mee voor onze weggeefkast en wissel het voor een ander, dit alles met een heerlijke Mojito in de hand! Maar in ons buurtcafé kun je ook je buren uitdagen voor een spelletje vogelpik, sjoelbak of Boomke Wies!

Kun je zelf overweg met een naaimachine of herstel je je fiets en elektrische huishoudapparaten altijd zelf, kom je buren dan zeker helpen, want hoe meer herstellers hoe meer vreugd! (mail naar info@despreeuw.be)

Omdat de sfeer in het BUURTCAFE van november zo goed zat willen we dit graag herhalen. Terwijl je wacht op je herstelling of als je zin hebt om gewoon even te buurten kun je in ook op 7maart tussen 14u en 17u in ons buurtcafé terecht:

Ambiance & cafésporten: Pitjesbak, vogelpik, sjoelbak, kaarten

En voor het eerst organiseren we: BOOMKE WIES

Boomke wies (ook slagen halen genoemd) is een kaartspel dat traditioneel gespeeld werd op kaartavonden. Net als vroeger willen we de hele buurt aan het kaarten brengen op traditionele wijze, dus mét vaste spelregels en met een inzet van 2€ pp.

(voor het reglement -> klik hier.)

Te winnen per tafel: pensen en appelmoes

Voor het Boomke Wies spel vragen we je in te schrijven door een mailtje te sturen naar: roland.gooris@gmail.com

Voor de andere spelen of het Repair Café hoef je niet vooraf in te schrijven.