Buurtraad De Spreeuw

Buurtraad De Spreeuw is er voor u

inSPiREEuw ons – Enquête Buurtraad De Spreeuw

Buurtraad De Spreeuw organiseert enquête bij 750 gezinnen (inSPiREEuw ons). Doe mee en geef antwoord op slechts 10 vragen! (zie vervolg voor de foto’s).

Klik hier voor het foto-album !

Klik hier en vul de enquête in.

Buurtraad De Spreeuw wil de bewoners van Spreeuwenhoek-Venne Muizen blijven betrekken bij de ontwikkeling van de buurt en -zeker zo belangrijk  – het sociaal leven in de buurt activeren.

Na 15 jaar buurtwerking is het tijd om stil te staan bij onze doelstellingen en na te gaan of deze nog overeenkomen met de behoeften uit de buurt. Onze werking wordt gedragen door een 15tal vrijwilligers uit de wijk. Voor een buurt van  zo’n 750 gezinnen is dit een kleine ploeg. We zouden daarom graag een oproep willen doen naar nieuwe vrijwilligers die met frisse ideeën opnieuw meer buurtbewoners naar onze activiteiten brengen.

Op zaterdag 17 september verwelkomen we alle buurtbewoners in ’t Kranske om mee na te denken over de toekomst van De Spreeuw. Hoe zie jij de buurtraad groeien? Welke activiteiten kunnen weer meer mensen op straat brengen? Zijn er nog knelpunten die opgelost moeten worden om onze buurt aangenamer te maken?

Insprireeuw