Buurtraad De Spreeuw

Buurtraad De Spreeuw is er voor u

Wat groeit er in mijnen hof?

Buurtraad De Spreeuw stelt vast dat er op 8 december een informatievergadering is in het Kranske (20u) waarop Trui Maes (UGent) de voor en tegens van het nieuwe plan voor Spreeuwenhoek vanuit de kant van de specialisten komt toelichten. 

Buurtraad De Spreeuw vraagt al enige tijd naar een algemene informatievergadering. Deze is beloofd voor begin 2010. De informatievergadering op 8 december is géén organisatie van de Stad, Dorpsraad of Buurtraad De Spreeuw. Uiteraard volgen we dit op de voet en brengen verslag uit.

Wat kan jij doen?

Wil jij zelf ook algemene opmerkingen formuleren? Click hier om te reageren. Je kan je opmerkingen ook schriftelijk binnenbrengen bij: Herman Gobel: Davidstorenstraat 53 – Marc Velghe:  Kreefthoeveweg 7 – Michel Van Laere: Lotelingstraat 8,  Ivo Raes: Wupstraat 23 Je bent ook steeds welkom op de vergaderingen van de buurtraad, telkens de derde woensdag van de maand in het Kranske.

Binnenkort kan je de opmerkingen hier gebundeld terugvinden.

Mensen die vragen hebben over hun persoonlijke situatie, kunnen contact opnemen met Lieven Van Horenbeek – Dienst Ruimtelijke Planning & Mobiliteit  |  Befferstraat  25 – 015 29 79 74 – lieven.vanhorebeek@mechelen.be